درباره ما
انتخاب درست و استفاده مناسب از تجهیزات حفاظت از سیستم تنفسی و شنوایی، یکی از اهداف بسیار مهم در حفظ سلامت و ایمنی کارکنان میباشد. سالهای متمادی است که کارفرمایان و متخصصان بهداشت و ایمنی شغلی از روشهای سنتی برای شناسایی و انتخاب تجهیزات حفاظتی برای کارکنان شاغل در محیط کار استفاده میکنند.
در روشهای سنتی، افراد با مراجعه به فروشگاهها (حضوری یا مجازی) و در نظر گرفتن کلیاتی از عوامل زیانآور و خطرات موجود در محیط کار و با اکتفا به توصیه فروشندگان و کاتالوگ محصولات، غالبا در دسترسترین تجهیز که متناسب با نوع خطرات و شرایط کاری کارکنان باشد، انتخاب میکنند؛ که در این شیوه گزینش، محدودیتهایی چون عدم دسترسی به طیف گسترده تجهیزات در مدلها و طرحهای مختلف، اتلاف وقت و انرژی برای جستجو و مقایسه همه گزینههای پیشرو، در نظر نگرفتن جزئیات و مشخصات دقیق مواجهات شغلی و خطرات موجود و نیز غفلت از دخالت دادن بسیاری از معیارهای اساسی در انتخاب تجهیزات حفاظتی، وجود دارد.
از طرفی نیز امروزه ما میدانیم که، تجهیزات حفاظت تنفسی و شنوایی متنوعی در بازار موجود و سازندگان همواره در حال بروزرسانی، ارتقاء و تولید محصولات جدید میباشند. این تنوع در تجهیزات و از طرفی نیز اهمیت در نظر گرفتن معیارها و ملاکهای انتخاب تجهیزات حفاظتی مناسب باعث میشود که متخصصان بهداشت حرفهای همواره با مساله پیچیده انتخاب مطلوبترین تجهیز حفاظتی برای شغل یا وظیفه خاص روبهرو باشند. اگر چه مغز انسان در تجزیه و تحلیل موضوعات بسیار عالی عمل میکند، ولیکن در چنین شرایطی که با انبوهی از دادههای مربوط به مواجهات شغلی، معیارهای مختلف گزینش و طیف وسیعی از تجهیزات حفاطتی متنوع سروکار دارد، اغلب قادر به پیگیری همگی آنها بطور همزمان نمیباشد. در چنین شرایطی است که بکارگیری عاملهای هوشمند میتواند در گزینش هر چه سریعتر، راحتتر، صحیحتر و با حداقل خطا، به کمک انسان بیاید. ، بنابراین استفاده از یک سیستم توصیهگر هوشمند میتواند به تسهیل و بهبود فرآیند انتخاب تجهیزات حفاظت تنفسی و شنوایی بر اساس میزان مواجهات شغلی و نیاز کارکنان کمک نماید.
